Pijltje omhoog
⬅️

Inventum vrieskasten

Als je op zoek bent naar een betrouwbare en energiezuinige vrieskast, dan zijn Inventum vrieskasten een uitstekende keuze. Inventum is een Nederlands merk met meer dan 100 jaar ervaring in het ontwikkelen en produceren van huishoudelijke apparatuur en staat bekend om zijn innovatieve en duurzame producten. .


Een overzicht van alle Inventum vrieskasten. Vergelijk deze 11 Inventum vrieskasten van 5 betrouwbare webshops op model, prijs en maat. Hierdoor vind deze vrieskasten voor de beste prijs en sale.

Filter
11 resultaten:
Bekijk ook

Wat maakt Inventum vrieskasten uniek?

Inventum vrieskasten onderscheiden zich van andere merken door hun kwaliteit, duurzaamheid en gebruiksvriendelijkheid. Zo zijn veel modellen uitgerust met een digitaal display, waardoor je eenvoudig en nauwkeurig de temperatuur kunt instellen en controleren. Daarnaast biedt Inventum verschillende energiezuinige modellen aan, waarmee je flink kunt besparen op je energierekening. Ook het design van de vrieskasten is doordacht: de compacte modellen passen in elke keuken, en met de verschillende formaten en indelingen vind je altijd een vrieskast die bij jouw wensen past.

Soorten Inventum vrieskasten

Bij Inventum heb je keuze uit diverse soorten vrieskasten, zoals tafelmodel vrieskasten, hoge vrieskasten en inbouw vrieskasten. Hierdoor is er altijd een model dat past bij jouw keuken en opbergruimte. Bovendien zijn de vrieskasten van Inventum verkrijgbaar in verschillende energieklassen, van A+ tot A+++, zodat je kunt kiezen voor een zeer energiezuinige optie als je dat belangrijk vindt.

Extra functies bij Inventum vrieskasten

Veel Inventum vrieskasten zijn uitgerust met handige extra functies die het leven nog makkelijker maken. Een voorbeeld hiervan is de No Frost-technologie, waardoor je de vrieskast niet meer handmatig hoeft te ontdooien. Dit bespaart je tijd en moeite en zorgt ervoor dat je voedingswaren op de juiste temperatuur bewaard blijven. Ook beschikken sommige modellen over een snelvriesfunctie, waarmee je grote hoeveelheden voedsel in korte tijd kunt invriezen. Dit is ideaal wanneer je net boodschappen hebt gedaan en alles snel op de juiste temperatuur wilt krijgen.

Onderhoud van Inventum vrieskasten

Het onderhoud van Inventum vrieskasten is eenvoudig, mede dankzij de No Frost-technologie die in veel modellen aanwezig is. Hierdoor hoef je de vrieskast niet meer handmatig te ontdooien. Mocht er toch onderhoud nodig zijn, dan kun je rekenen op de uitstekende klantenservice van Inventum. Het merk biedt een garantie van 5 jaar op alle vrieskasten, waardoor je altijd verzekerd bent van een goed werkend apparaat.

Waarom kiezen voor een Inventum vrieskast?

Inventum vrieskasten zijn een uitstekende keuze vanwege hun betrouwbaarheid, kwaliteit, duurzaamheid en gebruiksvriendelijkheid. Daarnaast biedt Inventum een uitstekende klantenservice en garantie, waardoor je met een gerust hart kunt investeren in een Inventum vrieskast. Onze website helpt je bij het vinden van de juiste vrieskast voor jouw huishouden en budget. Vergelijk eenvoudig verschillende modellen en maak een weloverwogen keuze. Door te kiezen voor een Inventum vrieskast, haal je een innovatief en duurzaam product in huis dat jarenlang onbezorgd gebruik garandeert.