⬅️

Barkoeling

Ben je op zoek naar een geschikte barkoeling voor in je café, restaurant, sportkantine of bedrijf? Dan zit je hier goed. Een barkoeling, ook wel flessenkoeling of flessenkast genoemd, zorgt ervoor dat je drankjes perfect gekoeld zijn en je gasten tevreden blijven. Het is belangrijk dat je een barkoeling kiest die goed bij jouw situatie past. Om je te helpen met je zoektocht naar de ideale barkoeling, geven we je hier meer informatie over de verschillende soorten barkoelingen, waar je op moet letten bij de aanschaf en hoe je deze efficiënt gebruikt.


Bekijk hier het overzicht van alle barkoeling op Witgoed.com. Vergelijk 18 barkoeling van 1 webshops in één overzicht op model, prijs en maat. Vind hier jouw barkoeling voor de beste prijs.

Filter
18 resultaten:

1 - 18 van 18 resultaten

Verschillende soorten barkoelingen

Er zijn diverse soorten barkoelingen die geschikt zijn voor verschillende situaties. Zo zijn er kleine, compacte barkoelingen voor kleine horecazaken of sportkantines. Deze nemen niet veel ruimte in beslag en zijn perfect om een aantal flesjes gekoeld te bewaren. Daarnaast zijn er grotere, professionele barkoelingen die geschikt zijn voor grotere horecagelegenheden. Deze hebben een grote capaciteit en zijn vaak uitgerust met (verstelbare) schappen en soms zelfs verlichting. In deze barkoelingen is het eenvoudig om snel de juiste fles of drank te vinden. Tot slot zijn er barkoelingen met een glazen deur, zodat je gasten de inhoud kunnen zien en eventueel zelf kunnen pakken. Dit kan handig zijn voor zelfbediening-situaties.

Waar moet je op letten bij de aanschaf van een barkoeling?

Bij de aanschaf van een barkoeling zijn er een aantal factoren waar je op moet letten. Ten eerste is het belangrijk om te bepalen welke capaciteit je nodig hebt. Hoeveel flesjes en blikjes wil je kunnen koelen en hoeveel ruimte heb je daarvoor beschikbaar? Ben je op zoek naar een barkoeling met glazen deur of een gesloten deur? Een glazen deur oogt stijlvol en maakt het drankaanbod goed zichtbaar, maar kan ook zorgen voor energieverlies.

Daarnaast is het belangrijk om te letten op het energieverbruik van de barkoeling. Kies bij voorkeur voor een energiezuinige barkoeling met een laag energielabel, bijvoorbeeld A+ of hoger. Hiermee bespaar je op termijn kosten en draag je bij aan een duurzame bedrijfsvoering. Verder wil je natuurlijk een barkoeling die gemakkelijk te onderhouden is. Een barkoeling met een zelfreinigend condensorblok en makkelijk verwijderbare onderdelen is dan een goede keuze.

Efficiënt gebruik van je barkoeling

Om je barkoeling zo efficiënt mogelijk te gebruiken, is het belangrijk om de temperatuur goed in te stellen. De ideale temperatuur hangt af van het soort drankje dat je wilt koelen. Bier en frisdranken kunnen het beste bewaard worden tussen de 3 en 7 graden Celsius, terwijl wijn meestal wat warmer mag worden bewaard, namelijk tussen de 10 en 14 graden Celsius. Zorg er ook voor dat je regelmatig de deur van de koeling opent en sluit, zodat de temperatuur constant blijft en je energieverbruik niet onnodig stijgt.

Daarnaast is het belangrijk om je barkoeling goed te onderhouden. Maak de barkoeling regelmatig schoon, zowel van binnen als van buiten, en controleer of de ventilatieopeningen vrij zijn van stof en vuil. Zo houd je je barkoeling in goede conditie en zorg je ervoor dat deze zo lang mogelijk meegaat.

Op onze website bieden we je een uitgebreid overzicht van diverse barkoelingen, zodat je eenvoudig de barkoeling kunt vinden die het beste bij jouw situatie past. Vergelijk de specificaties, prijzen en mogelijkheden en maak een weloverwogen keuze. Zo haal je het meeste uit jouw barkoeling en zullen je gasten genieten van perfect gekoelde drankjes.