Pijltje omhoog
⬅️

Hendi horeca

Als je op zoek bent naar professionele keukenapparatuur voor jouw horecaonderneming, dan is Hendi horeca een merk dat je niet mag missen. Hendi staat bekend om hun betrouwbare, duurzame en hoogwaardige horeca-apparatuur die voldoet aan de eisen van de meest veeleisende horecaprofessionals. Van kook- en bakapparatuur tot keukengerei, bij Hendi vind je alles om jouw horecakeuken optimaal te laten functioneren en de beste resultaten te behalen.

Categorieën

Een overzicht van alle Hendi horeca. Vergelijk deze 16 Hendi horeca van 1 betrouwbare webshops op model, prijs en maat. Hierdoor vind deze horeca voor de beste prijs en sale.

Horeca koelkastenKoelvitrinesKoelwerkbankenSaladettes
Filter
16 resultaten:
Bekijk ook

Kook- en bakapparatuur van Hendi

Hendi biedt een uitgebreid assortiment aan kook- en bakapparatuur om te voldoen aan de uiteenlopende behoeften van horecaprofessionals. Denk bijvoorbeeld aan de hoogwaardige horeca fornuizen, ovens, friteuses, grills en bakplaten. Hendi staat bekend om de uitstekende kwaliteit en betrouwbaarheid van deze apparaten, zodat je er zeker van kunt zijn dat ze lang meegaan en de beste prestaties leveren.

Keukengerei en serveerartikelen

Naast de essentiële kook- en bakapparatuur, biedt Hendi ook een breed scala aan keukengerei en serveerartikelen om jouw horecakeuken compleet te maken. Denk hierbij aan professionele messensets, snijplanken, pannen, mengkommen, thermometers en meer. Ook voor serveerartikelen zoals dienbladen, serveertangen en chafing dishes ben je bij Hendi aan het juiste adres. Al deze producten zijn ontworpen om te voldoen aan de hoge eisen van horecaprofessionals en zijn gemaakt van duurzame en hygiënische materialen.

Bar- en buffetapparatuur

Hendi is ook de perfecte partner voor jouw bar- en buffetapparatuur. Het assortiment omvat onder andere professionele koffiemachines, drankdispensers, ijsblokjesmachines en glazenspoelers om jouw gasten snel en efficiënt van een heerlijk drankje te voorzien. Bovendien biedt Hendi een ruime keuze aan buffetapparatuur, zoals warmhoudvitrines, bain-maries, soepketels en saladebars, om jouw gerechten op een aantrekkelijke en hygiënische manier te presenteren.

Hygiëne en veiligheid

Hendi houdt niet alleen rekening met functionaliteit en efficiëntie, maar ook met hygiëne en veiligheid in de horecakeuken. Zo biedt het merk een breed scala aan schoonmaakmiddelen, afvalsystemen en persoonlijke beschermingsmiddelen die voldoen aan de strenge hygiëne- en veiligheidseisen van de horeca. Hiermee creëer je een veilige en hygiënische werkomgeving voor jou en jouw personeel.

Kies Hendi voor jouw horecakeuken

Als je op zoek bent naar kwalitatieve, betrouwbare en duurzame horeca-apparatuur, dan is Hendi het merk voor jou. Met hun uitgebreide assortiment aan kook- en bakapparatuur, keukengerei, serveerartikelen, bar- en buffetapparatuur en hygiëne- en veiligheidsproducten, ben je verzekerd van een uitstekende basis voor jouw horecakeuken. Bezoek onze website om het brede assortiment van Hendi horeca te ontdekken en laat je inspireren om jouw keuken naar een hoger niveau te tillen.