⬅️

Blauwe vriezers

Blauwe vriezers zijn een stijlvolle en opvallende keuze voor iedereen die op zoek is naar een functioneel en aantrekkelijk apparaat om voedingswaren bevroren te bewaren. Door hun opvallende kleur zijn blauwe vriezers een echte blikvanger in iedere keuken, bijkeuken of andere ruimte waar ze geplaatst worden. Naast hun unieke uitstraling beschikken blauwe vriezers over dezelfde handige functies en opties als vriezers in andere kleuren, waardoor je zeker weet dat je een apparaat kiest dat aan al jouw eisen voldoet.

Categorieën

Bekijk hier het overzicht van alle vriezers in de kleur blauw op Witgoed.com. Vergelijk 7 vriezers van 5 webshops in één overzicht op model, prijs en maat. Vind hier jouw vriezers voor de beste prijs.

Vrieskasten
Filter
7 resultaten:

1 - 7 van 7 resultaten

Blauwe vriezers als eyecatcher in jouw interieur

Een vriezer is een essentieel onderdeel van ieder huishouden, maar dat betekent niet dat het geen aandacht mag trekken. Een blauwe vriezer kan een spannend en levendig accent toevoegen aan jouw keuken of andere ruimte. Of je nu kiest voor een diepblauwe kleur of een lichtere tint, een blauwe vriezer zorgt voor een uniek en stijlvol element in jouw interieur. Daarnaast is blauw een kleur die makkelijk te combineren is met andere kleuren en materialen, waardoor het goed past bij vrijwel iedere inrichting.

Verschillende modellen blauwe vriezers

Blauwe vriezers zijn verkrijgbaar in verschillende modellen, zodat je altijd een apparaat kunt vinden dat aansluit bij jouw wensen en voorkeuren. Zo zijn er tafelmodel vriezers die eenvoudig onder een werkblad geplaatst kunnen worden, kastmodellen met verschillende lades om jouw voedingswaren overzichtelijk te bewaren en zelfs Amerikaanse modellen met een ingebouwde ijsmachine. Ook qua energieverbruik zijn er verschillende opties, zoals energiezuinige A++ of A+++ modellen die zowel goed zijn voor het milieu als voor jouw portemonnee.

Extra functies en opties

Net zoals andere vriezers, zijn blauwe vriezers uitgerust met handige functies en opties die het gebruiksgemak vergroten. Denk bijvoorbeeld aan een No Frost systeem, waardoor je de vriezer nooit meer hoeft te ontdooien. Of een snelvriesfunctie, waarmee je grote hoeveelheden etenswaren in korte tijd kunt invriezen. Hierdoor blijven smaak en voedingswaarde optimaal behouden. Andere handige functies kunnen zijn: een deuralarm dat aangeeft wanneer de deur te lang openstaat, temperatuurindicaties en kinderbeveiliging.

Blauwe vriezers vinden op onze website